Tehnicile de imprimare ale tricourilor evolueaza intr-un ritm alert si, cea mai noua gaselnita a subsidiarei poloneze a companiei Tide este tricoul imprimat cu o cerneala care are incorporate particule de detergent si…se spala singur :)

 

Pentru studentii care tocmai au dat piept cu viata departe de parinti poate parea una dintre cele mai utile inventii ale perioadei. De altfel, ei sunt si targetul acestui produs inedit. In interiorul tricoului este scris “Nu o face pe mama sa planga cand te va vedea in tricou data viitoare!” Chiar designul primului model lansat de Tide transmite acelasi mesaj, prezentand o mama care plange gandindu-se la copilul sau care va spala rufe. Si tocmai lacrmile ei vor face copilul sa treaca victorios peste prima spalare, avand insertii de detergent.

tricou plans

Din pacate insa, tricoul ramane “Primul tricou de adult” si cam atat. Pentru ca efectul minune al Tide nu tine decat la prima spalare. Apoi…va trebui sa dati piept cu viata de adult si cu masina de spalat totodata!

COLOR Tshirts nu ofera inca aceasta tehnica de imprimare, insa daca cererile vor exista si lacrimile mamelor ne vor induiosa, vom vedea ce putem face. Pana atunci insa, va oferim serigrafia si imprimarea directa ca principale forme de imprimare, pentru un design personalizat perfect pentru tricoul pe care vi-l doriti!

Sursa: http://www.independent.co.uk

Comments are closed.

Metode de imprimare tricouri - print direct

Metode de imprimare tricouri - print direct

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori. Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.
Exemple de tricouri cu design pentru companii
…cum ar putea arata tricourile voastre – gandite si create pentru voi… sau ce intelegem noi prin creatie personalizata
Serigrafie tricouri

Serigrafie tricouri

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou. Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.