Profita de sarbatoarea dedicata iubirii si arata ca simti romaneste! Prin colectia “Spirit Romanesc”, COLOR Tshirts aduce valorile romanesti si motivele care ne fac mandri sa fim romani mai aproape de voi.

Fa-o fericita!
Stii ca te iubeste cum nu ar putea alta sa o faca si cauti mereu forme in care sa ii arati. Asta pentru ca te iubeste romaneste, cu patima si gingasie totodata. Te cearta si te impaca asa cum numai ea stie. Fa-i cadou tricoul care o reprezinta si prin care o ajuti sa se exprime. Sa iti spuna iar si iar cat de tare te iubeste…romaneste!
Iubesc Romaneste CT01 fbIubesc romaneste CT02 DAIubesc Romaneste CT03 fbIMG_3271
Trimite-ne comanda ta la office@colortshirts.ro sau pur si simplu suna-ne la 0723 614 074.
Pretul unui tricou este de 60 de lei.
OFERTA! La 3 tricouri comandate, livrarea este GRATUITA!
Te invitam sa ne urmaresti si pe FaceBook: https://www.facebook.com/ColorTshirts.

Comments are closed.

Metode de imprimare tricouri - print direct

Metode de imprimare tricouri - print direct

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori. Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.
Exemple de tricouri cu design pentru companii
…cum ar putea arata tricourile voastre – gandite si create pentru voi… sau ce intelegem noi prin creatie personalizata
Serigrafie tricouri

Serigrafie tricouri

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou. Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.