Clienti nostri au devenit din ce in ce mai atenti la detalii si la modul in care se realizeaza personalizarea tricourilor care le sunt dedicate, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Pentru cei mai pretentiosi dintre ei am introdus de curand in gama noastra de servicii si personalizarea prin broderie.

1

Broderia este cea mai eleganta si mai rezistenta metoda de personalizare a tricourilor si al altor materiale. Alegerea broderiei pentru a personaliza un tricou este o optiune atunci cand dorim sa obtinem atat un tricou foarte rezistent, cat mai ales unul cu un aspect calitativ superior.

3

Din experienta de pana acum, recomandam broderia pentru un aspect deosebit al textilelor personalizate, potrivit in special pentru tricouri polo.

Asadar, daca doriti tricouri personalizate, cu design unic, COLOR poate acum sa le si brodeze pentru voi ;)

Foto: OneLook Photography

 

Comments are closed.

Metode de imprimare tricouri - print direct

Metode de imprimare tricouri - print direct

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori. Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.
Exemple de tricouri cu design pentru companii
…cum ar putea arata tricourile voastre – gandite si create pentru voi… sau ce intelegem noi prin creatie personalizata
Serigrafie tricouri

Serigrafie tricouri

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou. Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.