Stiti deja opinia noastra referitoare la importanta pe care o au designul si mesajul unui tricou pe care il porti. Te reprezinta, fie ca realizezi sau nu. Sunt insa si situatii in care un tricou poate face mult mai mult de atat. Poate vorbi pentu tine si, la nevoie, poate TIPA pentru tine :)

Un profesor american, de la Austin Community College, satul sa le explice elevilor sai ca multe dintre intrebarile pe care i le adreseaza au raspunsul in programa pe care cu totii ar trebui sa o stie, foloseste de cativa ani o metoda inedita de a se exprima.

Poarta pe sub camasa un ticou cu mesajul “It`s in the Syllabus” si il scoate la vedere in momentul in care rabdarea sa ajunge la limta. Elevii sunt amuzati de gestul profesorului si, spune acesta, ii percep mai bine mesajul in aceasta forma. Cadrul didatic inventiv stie ca a ajuns “vedeta” in social media si nu pare deloc suparat daca astfel isi atinge scopul.

prof

Exemplul acesta amuzant nu face altceva decat sa ne dea noi idei de design pesonalizat pentru tricouri COLOR Tshirts care transmit mesaje spaciale. Pregatim tricouri noi si frumoase si de-abia asteptam sa vedem cum vi se potrivesc mesajele concepute cu dag pentru voi.

Coming soon… tricouri personalizate ;)

Sursa: http://www.insidehighered.com

 

Comments are closed.

Metode de imprimare tricouri - print direct

Metode de imprimare tricouri - print direct

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori. Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.
Exemple de tricouri cu design pentru companii
…cum ar putea arata tricourile voastre – gandite si create pentru voi… sau ce intelegem noi prin creatie personalizata
Serigrafie tricouri

Serigrafie tricouri

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou. Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.