Ne mandrim zilele acestea cu un proiect frumos derulat in parteneriat cu Media XPRIMM. Este vorba despre o colectie speciala de tricouri cu mesaje dedicate unei categorii profesionale dinamice si entuziaste care a fost lansata cu prilejul Premiilor Brokerilor de Asigurare :)

http://colortricouri.ro/broker-si-pot
_MG_0302_2

“Sunt broker si pot” este o colectie dedicata de COLOR Tshirts brokerilor de asigurare. Cu o serie de mesaje amuzante sau motivante, tricourile se adreseaza unei categorii profesionale reprezentate de persoane energice, cu simtul umorului, mereu in pas cu noutatile si moda.

“Sunt Broker si Pot”
“Viva la Brokeration”
“Trust me, I`m an insurance broker
“Insured through broker – You hit me, my broker will hit you”
…sunt numai cateva dintre mesajele care fac parte din designul special creat pentru aceasta colectie.

1238_1

Sunt potrivite pentru echipele de brokeri care vor sa aiba o imagine unitara, pentru evenimente ale companiilor de profil, pentru cei pasionati de jobul lor de broker de asigurare sau pot fi un cadou foarte potrivit pentru un astfel de profesionist.

Oricare dintre modelel prezentate in aceasta colectie este disponibil la comanda.
Tricourile sunt realizate din materiale de calitate, iar modelele folosite sunt unisex. Din momentul primirii comenzii si pana in cel al livrarii, pot trece 5 pana la 10 zile, in functie de stocurile disponibile.

Pentru poriecte speciale si comenzi mai mari de 25 de tricouri, putem personaliza designul oricaruia dintre modele astfel incat sa includa si logoul companiei. De asemenea, comenzile mari pot beneficia si de preturi speciale.

Toate modelele pot fi vazute aici.
Pentru detalii si comenzi: comenzi@colortricouri.ro.
_MG_0314_1

Tagged with:
 

Comments are closed.

Metode de imprimare tricouri - print direct

Metode de imprimare tricouri - print direct

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori. Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.
Exemple de tricouri cu design pentru companii
…cum ar putea arata tricourile voastre – gandite si create pentru voi… sau ce intelegem noi prin creatie personalizata
Serigrafie tricouri

Serigrafie tricouri

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou. Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.