Roman si Pot tricou

Facem parte dintre cei care cred ca “omul sfinteste locul”. Traim cu ideea ca aici, in Romania, se pot face lucruri de calitate… si exista oameni de calitate care sa le apecieze.

Povestea noastra, povestea lui “Roman si Pot” este povestea romanului care crede in el insusi, care isi cunoaste posibilitatile si care stie ca poate obtine ceea ce isi doreste, prin el insusi. Este povestea celui care nu asteapta de la altii dar are asteptari de la propria persoana.
Este povestea celui care stie sa pretuiasca un lucru de calitate.
Este povestea celui care nu se fereste sa arate, ca este mandru sa fie roman.
Este povestea noastra a multora dintre noi, romanii.

 


Iubesc romaneste FB

Povestea lui “Iubesc romaneste” este povestea celor care stiu ca, nicaieri in lume nu pot gasi caldura de acasa, mangaierea mamei, asa cum numai ea stie sa o faca, prietenia adevarata asa cum nu-i altundeva, sarutul sincer al dragostei pe care-l simti pana in talpi, viata plina de culoare asa cum numai aici este. Aici …oriunde ai fi si simti toate astea… iubesti romaneste!

Aici copila fiind ..traiesti fericirea.
Mama, mai apoi…intelegi sacrificiul si dragostea.
Bunica….si cunosti viata si implinirea.
Aici inveti sa-ti cunosti sufletul, aici afli ce-nseamna dragostea, aici intelegi ce inseamna acasa si ca acasa e acolo unde-ti e sufletul.
AICI – e oriunde simti toate astea. Aici iubesti romaneste.

 

 

Comments are closed.

Metode de imprimare tricouri - print direct

Metode de imprimare tricouri - print direct

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori. Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.
Exemple de tricouri cu design pentru companii
…cum ar putea arata tricourile voastre – gandite si create pentru voi… sau ce intelegem noi prin creatie personalizata
Serigrafie tricouri

Serigrafie tricouri

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou. Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.