Ne gandeam zilele trecute ca nu v-am spus niciodata (cel putin nu aici, pe blog) de unde s-a nascut ideea celor doua colectii de tricouri personalizate care ne sunt atat de dragi: Roman si Pot si Iubesc Romaneste. Voi, cei care purtati deja tricourile noastre le-ati luat fie pentru designul lor, fie pentru ca, fara sa vi se povesteasca ceva anume, ati rezonat cu emotia care se ascunde in spatele mesajelor fiecaruia dintre ele.
 
Mandria de a fi roman, respectul pentru istoria noastra, pretuirea elementelor traditionale romanesti sunt numai cateva dintre elementele care au stat la baza creatiei acestor colectii.
 
Este adevarat insa ca ne-a mai motivat ceva. Povestile despre romanii care pot fi oricand exemple pentru fiecare dintre noi, cei care au dovedit prin reusitele sau gesturile lor ca romanii sunt in esenta oameni frumosi, muncitori, corecti, inimosi si, nu in ultimul rand, puternici.
 
De la romanii cunoscuti in intrega lume, care au ajuns elemente importante in brandul nostru de tara (cum sunt Brancusi, Cioran, Enescu), pana la romani despre care am aflat intamplator prin diversele povesti mediatizate recent ( studenti care au uimit lumea cu ideile lor, oameni simpli si inimosi care au ajuns cunoscuti pentru ajutorul pe care l-au acordat altora fara a dori sa castige nimic in schimb etc), cu totii ne-au impresionat la un moment dat.
 
Este adevarat ca in ultimii ani exista un trend in mass-media care a dus la popularizarea povestilor acestor oameni deosebiti. Emisiuni precum “Romania te iubesc”, “Exclusiv in Romania”, “Romania de poveste”, “In premiera” au adus (sigur, avand ca obiectiv cresterea audientei) in atentia noastra povesti despre romani cu care ne putem mandri oriunde in lume. Faptul ca astfel de povesti fac audienta nu este decat un semn bun, un semn ca pana si in sufletul celor mai pesimisti si mai cinici romani exista stralucirea unei mandrii nationale sau macar o urma de admiratie fata de lucrurile frumoase pe care le ofera tara noastra si oamenii care o reprezinta.
 
Toate aceste povesti care pe noi ne-au inspirat stau la baza tricourilor pe care vi le oferim cu drag pe www.colortricouri.ro. Am decis astfel sa va prezentam prin intermediul blogului si paginii noastre de Facebook cateva dintre povestile surselor noastre de inspiratie.
 
Credem ca acesta este cel mai frumos mod in care tricourile COLOR pot fi aduse la viata in ochii vostri.

Comments are closed.

Metode de imprimare tricouri - print direct

Metode de imprimare tricouri - print direct

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori. Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.
Exemple de tricouri cu design pentru companii
…cum ar putea arata tricourile voastre – gandite si create pentru voi… sau ce intelegem noi prin creatie personalizata
Serigrafie tricouri

Serigrafie tricouri

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou. Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.