Daca esti fan adevarat al unei formatii, sigur ai un tricou care sa te reprezinte, ascuns intr-un dulap undeva, pe care il porti cu mare placere la fiecare concert si chiar in zilele in care vrei pur si simplu sa te imbraci cu ceva comod, care sa-ti dea o stare de bine.

 tricou Tapinarii TANASE 

Ei bine, pentru fanii Tapinarii (http://tapinarii.ro/) am facut si tricouri personalizate pe care sa le poarte cand canta “Sunt fericit si ma simt bineee…” sau “Pentru tot o sa-ti multumesc intr-o buna zi toata noapteaaaa…”. Si pentru ca primul lot s-a epuizat rapid, al doilea este deja la imprimat.

Cosmin Covei Tapinarii Autograf Tricou

 Daca vreti si voi tricoul personalizat, il puteti cumpara la orice concert Tapinarii. Insa, daca dorinti sa il purtati deja cand mergeti sa ii vedeti pe baieti, contactati-i pe Facebook (https://www.facebook.com/trupatapinarii?fref=ts) si este al vostru! Apoi asteptam poze sa vedem ce bine va vine tricoul cu design creat special pentru fani adevarati!

 Daca veniti la concertele Tapinarii puteti primi tricoul si cu autograf ! Extra – personalizare!

Si pana la concert, ca sa va treaca pofta de muzica, va recomandam si videoclipul de la “Toata Noaptea” (https://www.youtube.com/watch?v=VprkhdQDIrk).

Nu numai ca melodia este foarte buna, dar si videoclipul e “made by COLOR”! ;)

Comments are closed.

Metode de imprimare tricouri - print direct

Metode de imprimare tricouri - print direct

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori. Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.
Exemple de tricouri cu design pentru companii
…cum ar putea arata tricourile voastre – gandite si create pentru voi… sau ce intelegem noi prin creatie personalizata
Serigrafie tricouri

Serigrafie tricouri

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou. Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.