Momentele aniversare din viata unei companii sunt de cele mai multe ori marcate de evenimente dedicate, importante si pentru unitatea echipei. Rolul lor este cel putin la fel de important cum este cel al unui team-building. Ne bucuram sa vedem ca la astfel de evenimente de echipa nu lipsesc tricouri personalizate, tricouri cu design special creat pentru a marca momentele deosebite.

In plus, sunt din ce in ce mai multe companiile care inteleg prin personalizare mai mult decat o imprimare a logoului pe tricouri. Ele sunt cele care investesc timp si atentie pentru ca tricoul pe care fiecare membru al echipei lor il va pasta si il va purta pentru mult timp sa reflecte atat imaginea companiei, cat si semnificatia evenimentului pentru care a fost creat.

Tricouri personalizate design Media XPRIMM

Si pentru ca vorbim despre tricouri personalizate COLOR, momente speciale si echipe frumoase: LA MULTI ANI, Media XPRIMM

Tricou XPRIMM Members Only

Comments are closed.

Metode de imprimare tricouri - print direct

Metode de imprimare tricouri - print direct

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori. Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.
Exemple de tricouri cu design pentru companii
…cum ar putea arata tricourile voastre – gandite si create pentru voi… sau ce intelegem noi prin creatie personalizata
Serigrafie tricouri

Serigrafie tricouri

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou. Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.