Suntem in plin sezon de iarna si vremea se pare ca a tinut mai mult decat in anii trecuti cu iubitorii sporturilor precum schiul sau snowboardingul.
Si chiar daca multi s-au inghesuit in ultima perioada sa isi innoiasca garderoba dedicata acestor activitati, aceasta incluzand in principiu geci, pantaloni grosi si alte haine dedicate, tricourile sunt in continuare la loc de cinste chiar si in tinuta celor pasionati de sporturi de iarna.

Membrii comunitatii ski-si-snowboard.ro au din acest an un tricou dedicat, personalizat special pentru ei de echipa COLOR Tshirts. Un design dinamic pentru sportivii energici pe care ii gasesti zilele acestea pe partiile din toata tara si, pe cei cu mai multe zile de vacanta, chiar din strainatate. Si daca au putin noroc de soare pe varf de multe, pot schia doar in tricourile COLOR, bucurand-se si de zapada si de un bronz de invidiat :)

ski-si-snowboard.ro este un site dedicat sporturilor de iarna. Sub lozinca “TE DAI?”, echipa “Schi si snowboard” doreste unirea pasionatilor de profil si ofera ca loc de intalnire on-line, acest site. Coordonatorii sai incearca sa dea o mana de ajutor partiilor si statiunilor de profil din Romania, ajutand cat mai multi doritori sa gaseasca informatiile necesare practicarii acestor sporturi.

Asadar, daca vedeti tricoul COLOR personalizat pentru iubitorii de sporturi de iarna pe vreuna dintre partii sau… in locurile de la baza lor unde se ofera revigorantul vin fiert :) , sa stiti ca v-ati intalnit cu un membru al comunitatii ski-si-snowboard.ro.

Print

Tagged with:
 

Comments are closed.

Metode de imprimare tricouri - print direct

Metode de imprimare tricouri - print direct

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori. Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.
Exemple de tricouri cu design pentru companii
…cum ar putea arata tricourile voastre – gandite si create pentru voi… sau ce intelegem noi prin creatie personalizata
Serigrafie tricouri

Serigrafie tricouri

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou. Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.