Inca de la inceput v-am spus ca tricourile COLOR sunt personalizate astfel incat sa reprezinte oamenii frumosi, oamenii pasionati de un domeniu/o activitate/ o idee… Sunt oameni care vor sa comunice in jur principiile in care cred si vor sa o faca prin orice mijloc disponibil, vestimentatia fiind mereu la indemana. Asa se face ca am creat recent si cateva modele speciale pentru o comunitate frumoasa a unor persoane de toate varstele, pasionate de istoria poporului roman. Pentru ei suntem pe 11 si pe 12 octombrie la Festivalul „Adevarul despre Daci si istoria straveche a plaiurilor romanesti”.Tricou Dac print 27x39cm

Va asteptam si pe voi la Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti la festivalul care va include numeroase evenimente – conferinte, lansari de filme documentare si carti, momente artistice cu personalitati ale scenei romanesti, evenimente pentru copii. Si desigur…va asteptam la standul COLOR Tshirts unde avem tricouri cu design special creat pentru cei care vin la eveniment. Pentru voi avem in peioada festivalului oferte de pret pe care nu ar trebui sa le ratati!

Avem si o premiera pentru tricourile COLOR! Am lansat primele tricouri dedicate celor mici, „puilor de daci” cum ne place noua sa le spunem… Am creat pentru ei un design vesel prin care isi pot asorta tinuta la cea a parintilor :)

Tricou Pui de dac alb

Va ateptam la festival! Nu uitati: 11 si 12 octombrie, la Muzeul National al Taranului Roman! Detalii despre program gasiti aici! http://goo.gl/ABYImh


Print

 

Tagged with:
 

Comments are closed.

Metode de imprimare tricouri - print direct

Metode de imprimare tricouri - print direct

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori. Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.
Exemple de tricouri cu design pentru companii
…cum ar putea arata tricourile voastre – gandite si create pentru voi… sau ce intelegem noi prin creatie personalizata
Serigrafie tricouri

Serigrafie tricouri

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou. Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.