Credeati ca la inceput de an nu avem noutati pentru voi? Ei bine avem si stim ca voi, cei care ne urmariti, veti fi entuziasmati sa aflati ca din acest an lansam o colectie speciala pentru cei mici.

Pentru ca multi dintre voi ati solicitat tricouri pentru juniorii de acasa care sa se “asorteze” cu modelele voastre preferate de la COLOR si pentru ca va sta asa de de bine impreuna :) nu am rezistat tentatiei de a demara un nou proiect.

Avem acum tricouri cu design special pentru bebelusii de la 6 luni si pentru copii de pana la 10 ani. Pentru inceput, sunt disponibile cele cu mesajul “Pui de dac” si designul aferent. Aceia dintre voi care ne-ati vizitat la Festivalul „Adevarul despre Daci si istoria straveche a plaiurilor romanesti” probabil ca le-ati cumparat micutilor vostri acest model. Ele sunt acum disponibile si in alte masuri, asa cum multi dintre voi ne-au cerut.

Insa promitem sa nu ne oprim aici si sa acordam mai multa atentie celor mici pentru care vom crea o colectie speciala cu design dedicat. Idei avem…timp sa fie si putere de munca sa avem si tricourile pentru cei mici vor ajunge rapid la voi.

Pana atunci insa, suntem deschisi la sugestii, ca de fiecare data!

Tricou Dac copii gri-1024x1024

Comments are closed.

Metode de imprimare tricouri - print direct

Metode de imprimare tricouri - print direct

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori. Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.
Exemple de tricouri cu design pentru companii
…cum ar putea arata tricourile voastre – gandite si create pentru voi… sau ce intelegem noi prin creatie personalizata
Serigrafie tricouri

Serigrafie tricouri

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou. Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.