Get Adobe Flash player

Despre noi

Ne-am infiintat pentru ca dorinta voastra de a avea modelul de tricou perfect pentru businessul pe care il coordonati, pentru evenimentul pe care il pregatiti, pentru grupul din care faceti parte sau pur si simplu pentru sufletul vostru… sa devina realitate.

Dupa ce am acumulat o experienta de peste 10 ani in design, am gasit in personalizarea tricourilor combinatia perfecta intre ce ne pasioneaza si ce ne pricepem cel mai bine sa facem. Rezultatul este un serviciu de calitate, oferit cu placere unor clienti ale caror nevoi le intelegem foarte bine.

Intregul concept al activitatii Color s-a nascut dintr-o nevoie pe care foarte multi dintre noi o simtim. Aceea de a va putea personaliza tricourile astfel incat sa va reprezinte. Si nu vorbim despre imprimarea unui logo sau despre alegerea unor modele predefinite, ci despre intregul design al unui tricou, personalizat in totalitate, in urma unei analize a dorintelor si nevoilor voastre.

De ce tricouri?

Raspunsul este simplu: ne plac tricourile. Ne plac tricourile de calitate, cu un design reusit, personalizat. Mai mult decat atat, ne plac tricourile pentru ca reprezinta articolul vestimentar cel mai usor de potrivit in cele mai diverse situatii. Gandit si realizat asa cu va doriti, un tricou va intregeste imaginea si poate spune despre voi la fel de multe ca o carte de vizita…

Recunosti un iubitor de muzica, un om de afaceri, un excentric dupa tricoul pe care il poarta… La fel de multe spune si un tricou cu “model universal” despre cel care si-l insuseste. Brandul unui tricou spune multe despe tine…  La fel culorile pe care le preferati…  Modelul…  Tipul de imprimeu…  La fel de multe poate spune tricoul pe care il alegeti sa va reprezinte echipa, businessul, grupul (profesional sau nu) din care faceti parte.

Un “simplu tricou” nu este niciodata doar atat.

De ce Color?

Ne plac si culorile la fel de mult cum ne plac tricourile. Ele ne ajuta sa ne diferentiem, sa ne exprimam si sa ne prezentam lumii asa cum suntem. Credem ca o lume in care culorile sunt imbinate armonios, in care invatam sa ne exprimam prin culori asa cum o facem prin cuvinte, devine o lume mai vie si mai plina de sens.

We Bring T shirts to Life

Punem pasiunea si experienta acumultata pana acum in slujba unui obiectiv frumos. Acela de a da viata tricourilor voastre. Viata pe care voi o simtiti si pe care vreti sa o exprimati. Procesul este simplu: va ascultam, cream pentru voi, lasam culorile si designul sa vorbeasca pentru noi si pe voi sa va bucurati de ele.