Ce metode de imprimare exista?

Metodele de imprimare pe care le folosim sunt: print direct (direct to garment) si serigrafie, singurele care pot garanta calitatea superioara pe care o doriti pentru tricourile voastre.

 

Print direct (direct to garment) este un procedeu prin care imaginea este tiparita direct pe materialul tricoului, culorile impregnandu-se in tesatura. Aceasta metoda este superioara calitativ, oferind rezistenta deosebita. Imprimeul este insesizabil la atingere, putand sa suporte un numar nelimtat de culori.

Recomadarea noastra: este potrivit pentru imprimare tricourilor de culoare deschisa.

 

Serigrafia este un procedeu tehnologic de imprimare care ofera o buna calitate a printului, durabilitate si rezistenta la frecare si raze UV. Costurile de productie ale acesteia sunt reduse si este potrivita pentru orice culoare de tricou.

Recomandarea noastra: Acest procedeu este potrivit pentru un design cu un numar redus de culori folosite.

 

Brodria este cel mai elegant si rezistent mod de personalizare a tricourilor si al altor materiale. Alegerea broderiei pentru a personaliza un tricou este o optiune atunci cand dorim sa obtinem atat un tricou foarte rezistent cat mai ales unul cu un aspect calitativ superior.

Recomandarea noastra: Pentru un aspect deosebit potrivit in special pentru tricouri polo

 

Termotransferul este o metoda avantajoasa pentru imprimarea in serii mici ale tricourilor, sau in cazul in care datorita caracteristicilor tehnice ale materialului sau ale imprimarii nu poate  folosita alta metoda. Aceasta presupune aplicarea unui material imprimat pe suprafata tricoului. (Este metoda folosita la centrele de personalizat tricouri individuale din centrele comerciale)